PutsJohan AB Logo

Fönsterputs privat

Låt oss ta hand om era fönster, det lönar sig i längden. Vi finns i Västerås.
Våra fönsterputsare är snabba, effektiva och professionella. Fönsterputsarna har med sig egna verktyg och rengöringsmedel för bästa resultat, fönsterna blir skinande rena!
Att hålla sina fönster rena är en självklarhet för många. Fördelarna med regelbunden fönsterputsning är en trevligare och ljusare inomhus miljö. Tänk på att vi kan utföra hemstäd vid samma tillfälle.

Fönsterputs av PutsJohan AB

Inställelseavgift – 190kr,  utanför Västerås som t.ex Skultuna, Surahammar, Hallstahammar – 240 kr, tillkommer på samtliga priser.

Vi har många års erfarenheter av olika typer av fönsterputsning. Dina fönster blir rena oavsett hur de ser ut och var de sitter. Vill ni att fönsterputsaren även rengör fönsterblecket och fönsterfodret så vänligen säg till om detta när ni bokar Er tid.
När det kommer 2 fönsterputsare debiterar vi tid/fönsterputsare.  Exempel: 2 fönsterputsare x 30min = 60min debitering.

En nyhet till alla som är 65+.


Vi inför rabatt på fönsterputs! Nya priset är 360:-/tim efter RUT (ord.400:- efter RUT). Vi inför även rabatt på inställelseavgiften! Nya priset är 95:- (ord. 190:-) inom Västerås. Utanför Västerås 200:- (ord. 240:-). Detta gäller beställningar from den 1/4-2020.

Boka tid för fönsterputs: 021-420 06 17

Tid för grusupptagning
Nu är det hög tid att boka fönsterputs inför våren och sommaren! Tänk på att boka en tid när sopbilarna har gjort sitt för bästa resultat. När detta sker ser Ni här:   Västerås Snöskottning och Sandning

Vad säger våra kunder